Stapelbakken met deksel zijn een ideaal opbergmiddel binnen verscheidene sectoren. Niet alleen beschermen ze uw goederen tegen stof, vuil en ongedierte, de stapelbakken van Alpac zijn vormvast en gemaakt van stevig kunststof. Bekijk ons volledige aanbod stapelbakken met deksel online en vraag een offerte aan.


Kies uit een ruim assortiment stapelbakken met deksel

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een groot assortiment opgebouwd. Zo kiest u uit verschillende stapelbakken met deksels, verdeeld over onder andere de volgende categorieën:

Al meer dan 10 jaar verzekeren wij klanten van kwaliteit

Binnen wat voor branche u ook werkzaam bent, u wilt uiteraard stapelbakken met deksel van kwaliteit. De bakken moeten tegen een stootje kunnen en voor lange tijd meegaan. Daarom hebben wij exclusieve en unieke samenwerkingsverbanden met een aantal grote spuitgietfabrieken in Europa afgesloten. Van bakken tot aan pallets en van bakkenwagens tot aan vloerelementen, ons assortiment staat bekend om uitstekende kwaliteit.

Vraag een offerte aan voor uw stapelbakken

Kiest u voor kofferkisten, vouwkratten, distributiebakken of stapelbakken met scharnierend deksel? Of gaat uw voorkeur uit naar een van onze andere producten? In alle gevallen kunt u online een offerte aanvragen. Voor vragen of meer informatie neemt u contact met ons op. U bereikt onze productspecialisten via +31 (0)570-627860.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter