Licht van gewicht, stevig en stabiel: dat is wat de stapelkratten van Alpac kenmerkt. Hierdoor zijn de kratten zeer geliefd binnen branches als de bakkerijen, horeca textielbranche en de detailhandel. Voor welke branche wilt u onze kratten aanschaffen? Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.


Kies uit geperforeerde en gesloten stapelkratten

Wist u dat u bij ons kiest uit een breed aanbod producten van kunststof? Wij bieden bijvoorbeeld kratten met een geperforeerde of gesloten bodem en wanden, verdeeld over onder meer de volgende productcategorieën:

  • Broodkratten
  • Kratten met scharnierend deksel
  • Vouw- en klapkratten

Bekijk onze kratten in de aanbieding

Regelmatig bieden wij scherp geprijsde producten aan uit restpartijen, producten met lichte gebruikssporen of projectrestanten. Dit betekent dat u nog steeds producten in huis haalt die aan de hoogste Europese kwaliteitseisen voldoen, maar dan in de aanbieding. Bekijk onze actuele aanbiedingen online en wie weet bestelt u voor een aantrekkelijke prijs een restpartij stapelkratten.

Profiteer van een snelle levering uit eigen voorraad

Doordat wij leveren uit eigen voorraad garanderen wij u altijd hoogwaardige kwaliteit én ontvangt u uw bestelling snel in huis. Daarnaast leveren wij franco vanaf €200,- en staan onze productspecialisten u bij vragen graag te woord via +31 (0)570-627860. Haalt u binnenkort onze stapelkratten in huis?

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter