Een transportbak die voldoet aan de hoogste Europese normen haalt u bij Alpac. Daarnaast zijn onze bakken gemaakt van stevig en vormvast kunststof, waardoor u uw bakken eenvoudig schoonmaakt en houdt. Van grote tot aan kleine maten en van bakken met of zonder deksel, bij ons vindt u waar u naar zoekt.


Een transportbak biedt een oplossing voor iedere branche

Werkt u in de voedselbranche en wilt u uw producten beschermen tegen vuil en ongedierte? Stapelt u goederen op Europallets, waardoor uw transportbakken moeten voldoen aan de Euronorm? Of gebruikt u uw bakken regelmatig voor orderpicking? In alle gevallen bieden wij een oplossing met transportbakken, verdeeld over onder andere de volgende categorieën:

Vereenvoudig uw transport met kunststof bakkenwagens

Naast dat u bij ons kiest uit een breed assortiment aan transportbakken, heeft u bij ons ook de keuze uit tal van andere oplossingen, gemaakt van kunststof. Zo vereenvoudigen wij uw transport met het aanbod aan bakkenwagens. De wagens zijn van alle gemakken voorzien, zoals open handgrepen, openstaande randen, antislip vlakken en zwenkwielen. Bovendien maakt u onderscheid in uw transport door een breed assortiment aan kleuren, waaronder geel, rood, grijs, blauw en groen.

U ontvangt advies op maat

Natuurlijk wilt u transportbakken en bakkenwagens bestellen die perfect aansluiten op uw producten of voedingsmiddelen. Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij als geen ander wat de beste oplossing is voor uw branche. Daarom bieden we u graag advies op maat als u ons contacteert via +31 (0)570-627860.

Anderen waren ook geïnteresseerd in het volgende:

0

Type uw zoekopdracht en druk op enter