Innovatie als leidraad
Kunststof bakken en pallets

Verzenden en betalen

Verzending en verzendkosten

Producten die voorradig zijn en voor 14.00 uur zijn besteld, worden binnen 1 werkdag op maandag t/m vrijdag verzonden. Alpac is niet verantwoordelijk wanneer transportbedrijven een fout maken en producten later leveren. Bij sommige producten staat een aangepaste levertijd vermeld. De levertijd van producten die niet voorradig zijn wordt in het oranje op de productpagina onder de prijs weergegeven. Deze producten worden op maat gemaakt of zijn (tijdelijk) niet voorradig. Je vindt de actuele levertijd bij het product en in het besteloverzicht van de winkelwagen.

Alpac hanteert de volgende vrachttarieven:

  • Gratis verzending bij een bestelling met een orderwaarde vanaf € 242,- inclusief btw (€ 200,- excl. btw).
  • Orders met een bestelwaarde tot € 121,- inclusief BTW (€ 100,- excl. BTW) kennen een vrachttoeslag van € 12,10 inclusief BTW (€ 10,- excl. BTW).
  • Orders met een bestelwaarde tot € 241,- inclusief BTW (€ 199,- excl. BTW) kennen een vrachttoeslag van € 50,82 inclusief BTW (€ 49,50- excl. BTW).

Deze tarieven zijn geldig voor verzendingen in Nederland (exclusief de Waddeneilanden).

Verzending en verzendkosten naar overig buitenland

Wil je de producten op de Waddeneilanden of in een ander land dan Nederland of België laten bezorgen? Neem dan contact met ons op. Onze levertijden en verzendkosten verschillen per land. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)570 627 860 of per e-mail info@alpac.nl.

Assemblageproducten

Sommige producten worden in onze werkplaats geassembleerd. Voorbeelden hiervan zijn: palletboxen met scharnierende deksels en/of op wielen, kofferkisten en dolly’s. Met name het assembleren van palletboxen met scharnierend deksel en/of op wielen kost de nodige tijd. Hierdoor kunnen wij bij deze producten niet de garantie geven dat uw bestelling de volgende werkdag in huis is.

Informatie over het bezorgmoment

Wanneer de order is verzonden, ontvang je per e-mail informatie over de bezorging van jouw bestelling. Vul daarom in het bestelformulier jouw e-mailadres foutloos in. Je ontvangt een bericht zodra het pakket bij onze vervoerder in behandeling is genomen. Op de dag van levering word je ’s ochtends geïnformeerd over het tijdvak waarin het pakket wordt bezorgd.

Betaalmethodes voor Nederland en België

  • iDEAL
  • Vooruitbetaling (*)

(*) Heeft u gekozen voor de betaalmethode vooruitbetaling? Dan kunt u het verschuldigde bedrag overmaken naar de onderstaande gegevens onder vermelding van het ordernummer.
Alpac kunststof bakken en pallets BV
IBAN : NL51INGB0658010921